Szoftverfejlesztés

01

Egyedi
szoftverfejlesztés

Egyedi megoldásokat kínálunk cégre és igényekre szabva, hogy biztosítsuk ügyfeleink folyamatainak legoptimálisabb működését.

02

Műszerfal
készítés

Minden mutató egy helyen. A Business Intelligence eszköztárával gyűjtjük össze, elemezzük és készítünk riportokat az üzleti folyamatokból, hogy hátradőlve követhesse vállalata működését.

Szoftverfejlesztés

03

Szoftverszervíz

Hibásan működő vagy aktualizálást, bővítést igénylő szoftverek átalakításával frissítjük üzleti folyamatait.

04

Elektronikus
tananyagfejlesztés

Papíralapú tananyagok digitalizálása, kiegészítése tanulást segítő szoftverrel, mely lehetővé teszi a modern és hatékony oktatást.

Tanácsadás

01

Pénzügyi
tanácsadás

Finanszírozási tanácsadás – Európai Uniós és hazai források pályázati tanácsadása, hitelekkel kapcsolatos tanácsadás, kötvénykibocsátással és ICO fejlesztéssel kapcsolatos tanácsadás.

Beruházási projektek komplex végrehajtása - Projektek üzleti tervének kidolgozása és a projekt jelenértékének meghatározása, megtérülési számítások elvégzése projekt specifikusan.

02

Menedzsment
tanácsadás

Üzleti folyamatfejlesztés és optimalizálás – Üzleti folyamatok átalakításához és fejlesztéséhez szükséges tervek kidolgozása az optimális működés érdekében.

Projektmenedzsment szolgáltatások Folyamatfejlesztések lebonyolítása a tervezéstől a végrehajtáson át egészen a kiértékelésig.

Az oldal mobil verziója még fejlesztés alatt áll!